Taller RETRAT D'UNA CIUTAT

 

JOSEP BOU: RETRAT D’UNA CIUTAT, taller teòric-pràctic a Reus organitzat per VaporLab. 

Programa del taller:

Dissabte 16 de maig de 2015 de 10.00 a 18.00 hores.

Presentació objectius i mètode de treball del taller.

Projecció de material fotogràfic (varies PPT) sobre els retrats fotogràfics i intervencions fetes a diferents ciutats en diferents formats (llibres, DVD, exposicions, foto-intervencions…)

Valoració de les diferents opcions (arquitectòniques, socioculturals, esportives, gastronòmiques, turístiques-tradicionals…) que ofereix la ciutat de Reus, ciutat sobre la que els assistents basaran i desenvoluparan el seu projecte.

Anàlisi dels codis narratius, estètiques, tècniques… amb que es pot encarar el projecte i com planejar i planificar-ne la realització.

Presentació per part dels assistents de quin espai geogràfic i/o àmbit  sociopolític han pensat treballar i desenvolupar el seu retrat de la ciutat de Reus i quin format (projecció, exposició, llibre…) creuen més adient per presentar-lo i mostrar-lo a la ciutat de Reus.

Dissabte 30 de maig de 2015 de 10.00 a 14.00 hores.

Els assistents que necessitin o vulguin una tutoria amb Josep Bou sobre el projecte que estan desenvolupant  (prèvia reserva) seran atesos a VaporLab.

Dissabte 20 de juny de 2015 de 10.00 a 15.00 hores.

Presentació de les imatges per part de cada assistent als membres del grup.

Comissariat individual de les fotografies de cada proposta.

Analitzar en conjunt les imatges seleccionades per editar-ne el projecte conjunt que prèviament ja s’haurà decidit.

Abans de cloure el taller caldrà acordar una data per fer la presentació oficial i pública del projecte final a la ciutat de Reus a la tardor d’aquest any.