Programa taller RELATS FOTOGRAFICS

Programa del taller RELATS FOTOGRÀFICS del 18, 19 i 20 de setembre de 2015 a càrrec de Josep Bou a la Vall de Cardós

Tenint en compte les característiques d’aquest taller, a l’organització li ha sembla adient cenyir-se a dos grans eixos marcats per l’astre rei: el Sol. Per això, aprofitaríem al màxim les hores de llum de la tardor per fotografiar (si algú vol fer-ho de nit, cap problema) i el capvespre / nit els dedicaríem a la pluja d’idees, a parlar sobre la feina feta al llarg del dia i a debatre, de manera distesa, però seriosa, què ens agradaria fer amb el relat fotogràfic que cada un està construint;  i així entre tots aclarirem idees, solucionarem dubtes i ens definirem sobre allò que ens fa il·lusió i és possible.

Divendres, 18 de setembre de 2015

L’hora d’arribada a l’Hotel és lliure.

A les 21.00 hores. Soparem tots junts i després ens reunirem per decidir el pla de treball fotogràfic i la logística (pícnic o cotxes) del dissabte segons les necessitats de cada fotògraf. També inspeccionarem el material gràfic o visual, de referència, que cada assistent i/o l’organització hagi portat.

Dissabte, 19 de setembre de 2015

Esmorzar.

Sortirem a treballar segons l’horari marcat pel pla que sorgeixi de la reunió del divendres, adequat a cada fotògraf.

A les 21.00 hores. Soparem tots junts i després ens reunirem per decidir el pla de treball fotogràfic del diumenge al matí i comentar la feina feta al llarg del dia, i per debatre obertament sobre:

Què ens agradaria fer amb el relat fotogràfic que cada un està construint?

Quin format o formats per al seu relat fotogràfic cada un veu més adient ?

Creu el grup de fotògrafs que entre tots els relats fotogràfics es pot construir un projecte final de taller col·lectiu?, i etcètera, etcètera.

Diumenge, 20 de setembre de 2015

Esmorzar.

Sortirem a treballar segons l’horari marcat pel pla que sorgeixi de la reunió del dissabte, adequat a cada fotògraf.

A les 14.00 hores. Dinarem tots junts i com a cloenda del taller determinarem què fer amb els relats fotogràfics que s’han construït durant el cap de setmana a la Vall. I segons quina sigui la decisió es seleccionarà un responsable per a cada àrea de treball que el projecte definitiu fixi i s’assenyalarà un dia i lloc per a una propera trobada.

Passanant FOTO 2015